Ion Mînzînă a pierdut! Fostului șef al PRM îi este frică să mai apară latelevizor cu liberalul Emanuel Soare


Emisiune ieri seară, la Realitatea TV!

Au fost invitați Emanuel Soare, candidatul PNL Argeș la președinția Consiliului Județean și fostul PRM-ist Ion Mînzînă, candidat la aceeași funcție.

Cei doi candidați ar fi trebuit să stea față în față, la o televiziune națională, pentru a-și putea prezenta ideile și proiectele privind dezvoltarea județului Argeș. Numai că – surpriză! – candidatul Ion Mînzînă nu s-a prezentat! Mînzînă a trimis în locul său un anonim, un oarecare Georgescu, tot fost PRM-ist. De acest Georgescu nu a auzit nimeni și personajul nu contează în competiția electorală.

Se pare că Ion Mânzînă se teme să mai apară în direct, într-o confruntare cu Emanuel Soare, pentru simplul motiv că nu face față discuției cu o persoană tânără, dinamică și bine pregătită. Tot aici trebuie să spunem că Ion Mânzână a participat, în urmă cu vreo două săptămâni, cu tânărul liberal Emanuel Soare la o televziune locală și n-a fost în stare să susțină discuția. Mînzînă n-a avut niciun proiect și nicio idee pentru dezvoltarea județului Argeș, tot discursul său axându-se pe exprimări de mahala, atacuri și invective de proastă calitate la adresa tânărului liberal, făcându-se de rușine. Emanuel Soare l-a complexat prin eleganță, fluența exprimării și, bineînțeles, prin expunerea unor proiecte serioase pentru județ.
În situația în care un candidat la președinția Consiliului Județean Argeș refuză să mai apară la aceeași masă, într-o discuție despre viitorul județului, putem spune apăsat că a pierdut competiția.

Fostul PRM-ist Ion Mînzînă este deja istorie. O istorie a neputinței și a mahalalei, pe care nimeni nu mai vrea să și-o amintească.

Felicitări, Emanuel Soare!

 

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

Material realizat de Asociația de Site-uri a Întreprinzătorilor din România (ASIR) la comanda Partidului Naţional Liberal – organizaţia judeţeană Argeş, CUI mandatar financiar 21200012.