Întâlnirile pe care Cristian Gentea, candidat PSD la Primăria Municipiului Pitești, le-a avut cu cetățenii din toate cartierele orașului nu au fost defilări electorale, ci au reprezentat modul domniei sale, un om serios și de cuvânt, de-a afla direct de la oameni care sunt problemele fiecărei zone și care sunt proiectele pe care trebuie să le construiască pentru rezolvarea acestora. “Din consultarea cetățenilor am reținut ca fiind necesară o reorganizare a asociaţiilor de proprietari pe principiul transparenţei cheltuirii banilor cetăţenilor şi permanentizarea acestui tip de consultări publice în cartiere. În acest fel vom fi mereu informați cu privire la problemele curente. Consider asociațiile de proprietari un partener al Primăriei pentru stabilirea proiectelor destinate creșterii confortului urban. În relațiile cu aceste structuri reprezentative, îmi propun să fiu un primar deschis permanent către dialog, un primar de cuvânt, în egală măsură ferm și aplicat în colaborarea propusă.”, declară Cristian Gentea.

Domnia sa are deja stabilite trei proiecte importante, dintre care două dedicate exclusiv asociațiilor de proprietari și unul - parte din programul de Urbanism.

 PROIECTUL”FONDURI EUROPENE PENTRU ASOCIAȚII”

Prin acest proiect, Primăria Pitești va acorda asistență și sprijin asociațiilor pentru accesarea de finanţări nerambursabile şi credite subvenţionate de stat, în scopul realizării lucrărilor de reabilitare, consolidare şi modernizare a clădirilor de locuințe.

PROIECTUL ”UN BRANSAMENT ȘI UN RACORD NOU”

Acest proiect se va realiza cu finanțare de la SC APA CANAL 2000 se va desfășura în paralel cu programele de dezvoltare ale societății, care privesc modernizarea rețelelor din municipiul Pitești, programe finanțate din fonduri europene sau din fonduri proprii. Prin acest nou proiect, administrația Cristian Gentea își propune ca, în intervalul de timp 2020-2024, toate asociațiile de proprietari să beneficieze de un nou branșament și de un nou racord la rețele de apă și  canalizare care să corespundă din punct de vedere tehnic și funcțional.

PROIECTUL  ”CREȘTEREA EFICIENȚEI ENERGETICE LA NIVELUL MUNICIPIULUI PITEȘTI”

Acest proiect, implementat din fonduri europene, presupune investiții de amploare având ca scop lucrările de anvelopare a clădirilor rezidențiale (blocuri) și a clădirilor publice.

Comandat de Partidului Social Democrat - Organizația Județeană Argeș

Realizat de: Asociația Site-urilor Întreprinzătorilor din România (ASIR)
Cod mandatar 21200019