Una dintre cele mai prestigioase curse de ciclism rutier din sud-estul Europei și cel mai important eveniment sportiv internațional din țara noastră din acest an va alinia la start aproximativ 120 de cicliști ce vor parcurge un traseu total de peste 800 km. Pe 12 septembrie, cicliștii vor trece linia de finish a celei de-a patra etape la Curtea de Argeș.

În data de 12 septembrie 2020, se va desfășura penultima etapă, cea de a patra, a Turului României 2020, pe traseul Brașov – Ghimbav – Codlea – Făgăraș –  Viștea de Jos – Arpașu de Jos – Cârțișoara – Bâlea Lac –  Vidraru – Corbeni – Albești de Argeș, cu sosire în Curtea de Argeș. Sosirea caravanei cicliste în Curtea de Argeș va avea loc în jurul orelor 15:30 – 16:00, intrarea realizându-se din DN 7C – strada Albești – strada Eroilor – B-dul Basarabilor. Festivitatea de premiere a etapei a 4-a va avea loc la Curtea Domnească, în jurul orei 16:30.

De aici, se va face transbordarea la București, unde, în data de 13 septembrie, va avea loc etapa finală, a 5-a, care va consta într-o probă de circuit cu lungimea de 100 km, pe traseul Piața Presei Libere – Șos. Kiseleff – Arcul de Triumf – Șos. Regele Mihai I – Piața Victoriei și retur.

Ținând cont de contextul sanitar actual, ediția din acest a Turului României nu va putea beneficia de spectatori pe parcursul traseului. Astfel, pasionații sportului sunt îndemnați să urmărească fiecare moment al evenimentului în mediul online, pe site-ul www.turulromaniei.com și pe pagina de Facebook Turul României, unde competiția va fi transmisă în direct.