Compania de servicii de curierat Fan Courier a avertizat, marţi, asupra unui nou atac de tip phishing, o metodă folosită de atacatori pentru a sustrage bani, parole sau alte informații personale.

Utilizatorii sunt rugați să verifice adresele de e-mail de pe care primesc informări legate de expedițiile firmei de curierat și să nu deschidă fișierele anexate.

“Atenție! A fost lansat un nou atac de tip phishing în care este folosit numele companiei noastre în încercarea de furt de date de autentificare. Vă rugăm să verificați adresa de e-mail de pe care primiți informări legate de expedițiile FAN Courier și să NU daţi click pe link-urile din corpul mailului. Adresa de e-mail folosită seaman, în proporție foarte mare, cu una reală.

Subliniem faptul că baza noastră de date nu a fost afectată de această nouă tentativă de atac cibernetic, datele fiecăruia dintre clienții noștri fiind în siguranță. Nu au existat pierderi de date sau breșe de securitate” se arată într-un comunicat oficial al companiei.