Ziua Drapelului Național este marcată la Grădina de Vară printr-un spectacol evocator susținut de FANFARA ARGEȘUL, Vineri, 26 iunie 2020, cu începere de la ora 19.00.
FANFARA ARGEȘUL combină tradiția muzicii militare de fanfară cu modernismul interpretării diferitelor stiluri muzicale.
În cadrul spectacolului său, pentru a da și mai multă culoare acestuia, FANFARA va avea ca invitati: solist Costi Dragomir si Formația Romanticii.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.
Purtarea măștii este obligatorie!
Toate aceste activități se vor desfășura cu respectarea, atât din partea organizatorilor cât și din partea participanților, a măsurilor de protecție impuse de actele normative în vigoare, care prevăd că “începând cu data de 1 iunie este permisă organizarea și desfășurarea spectacolelor, concertelor, a altor evenimente culturale în aer liber, precum și a festivalurilor publice și private, cu participarea a cel mult 500 de spectatori cu locuri pe scaune aflate la distanță de minimum 2 metri, unul față de celălalt, purtarea măștii de protecție și respectarea condițiilor stabilite prin Ordinul comun al ministrului Culturii și ministrului Sănătății, emis în temeiul art. 44 și art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020”. (Ordinul nr. 2.855 din 15 mai 2020).