Viceprimarul Piteştiului, Sorin Apostoliceanu, a spusîntr-o conferinţă de presă că până la sfârşitul anului toată procedura referitoare la noul mall din Tudor Vladimirescu, ce ţine de municipalitate şi Consiliul Local Piteşti, va fi gata!

Discuţia a pornit de la faptul că, deşi a trecut o perioadă îndelungată de la declanşarea formalităţilor, până în prezent nu s-a ajuns la niciun rezultat în favoarea investitorilor, din multe cauze ce ţin de autorităţile locale: nu există arhitect-şef care să semneze acte, iar Consiliul Local nu a dat încă undă verde concesionării suprafeţei de teren necesară construirii pasarelei peste calea ferată pe care investitorul vrea să o facă pe banii lui pentru că nu s-a reuşit scoaterea acesteia din registrul spaţiilor verzi.

Suprafaţa pe care urmează să fie construit Argeş Mall, de către firma de investiţii Prime Kapital, este zona industrială din cartier, ocupată acum de două societăţi comerciale ce poluează masiv. Pentru a asigura accesul din oraş, investitorul a promis că va construi, pe banii lui, circa 10 milioane de euro, o pasarelă auto şi pietonală, care va fi donată apoi municipalităţii. Singura cerinţă este concesionarea unei bucăţi de teren unde ar urma să fie piciorul de susţinere a pasarelei.