S.C. APĂ CANAL 2000 S.A. Piteşti, cu sediul în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, organizează concurs pentru ocuparea a patru posturi de instalator la Secţia Operare Apă Zona Metropolitană.
Sarcinile de bază ale postului de instalator constau în execuţia lucrărilor de întreţinere/montare a reţelelor de distribuţie apă şi de canalizare.
Condiţiile de participare la concurs sunt: calificare de instalator apă-canal/ instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze; disponibilitate de a participa prompt la intervenţii în caz de avarii; constituie avantaj deţinerea permisului de conducere categoria B, valabil.
Concursul constă într-un interviu ce include şi aspecte practice.
Bibliografia pentru concurs: noţiuni despre întreţinere şi reparaţii instalaţii apă şi canalizare, reguli de securitate şi sănătate în muncă şi situaţii de urgenţă (INSTALATOR APĂ-CANAL Manual de calificare/recalificare).
Candidaţii vor depune un curriculum vitae (CV) şi copii ale: actului de identitate, documentelor care atestă calificarea în domeniu, la ghişeul unic situat în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, până la data de 31.01.2020, orele 16.00.
Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la telefonul 0248.217.399, în zilele lucrătoare, între orele 08.00-16.00.