Astăzi se dă tartul la Pitești evenimentelor care marchează perioada sărbătorilor de iarnă.
 
Cu acest prilej, primarul Cornel Ionică îi invită pe piteşteni să fie prezenţi în număr cât mai mare în Piața Primăriei, acolo unde la ora 17:30 se aprind Bradul de Crăciun și sistemul de iluminat public ornamental, moment urmat de un foc de artificii și de un spectacol susținut de Vunk și Mira&Band.
 
"Și anul acesta a fost montată în Piața Primăriei o cupolă cu 95 de mii de luminițe, iar tunelul de pe strada Victoriei va fi luminat de 70 de mii de beculețe.
Instalațiile transversale din bulevardele Nicolae Bălcescu, Petrochimiștilor și Calea București au nu mai puțin de 100 de mii de puncte luminoase, iar plasele mici desfășurate au 40 de mii de beculețe. În intersecții și în cartiere sunt amplasate 148 de mii de beculețe, iar arcadele din str. Exercițiu și Calea Craiovei conțin 40 de mii de lumini.
Și Bradul de Crăciun va fi una dintre atracţii, iar pentru aceasta, de la Ocolul Silvic Domnești, a fost adus un pom de 22 metri înălțime, precum și câteva camioane cu cetină de brad pentru împodobirea Piteștiului de sărbători.
 
În zona centrală sunt desfășurate șiruri luminoase cu lungime de 28 de km, iar în restul Piteștiului încă 130 de km. Plasele mici desfășurate în diferite zone au, de asemenea, un număr impresionant de 55 de mii de beculețe.

În Piața Primăriei, în luna decembrie, va fi organizat și un târg cu specific de Crăciun, iar în zona Bowling-Ștrand va fi amplasat Orășelul Copiilor. Vă aşteptăm!", le transmite primarul piteştenilor.