În perioada 3 – 14 noiembrie, orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, aflată în turneu în Coreea de Sud, va susține 11 concerte, inclusiv la Seul, sub bagheta lui Juan José Navarro Hernandez, dirijorul spaniol care s-a aflat la pupitrul orchestrei simfonice anul trecut, în octombrie, la Pitești. În afara soliștilor din țara gazdă, și concertmaestrul Filarmonicii Pitești, Mădălin Sandu, va debuta, în Coreea, ca solist.
Activitatea Filarmonicii Pitești va continua în această perioadă la sediul instituției, astăzi, 7 noiembrie, având loc primul concert simfonic al lunii, cu un program integral Wolfgang Amadeus Mozart.
Organizat de la ora 19:00, la Centrul Multifuncţional, concertul va fi dirijat de Orazio Baronello, considerat de presa europeană printre cei mai strălucitori dirijori italieni și aflat, în premieră, la pupitrul orchestrei simfonice a Filarmonicii Pitești. Violonista Cristina Anghelescu, un nume care s-a  impus pe scenele muzicale din întreaga lume, revine, ca solistă, alături de orchestra simfonică a instituţiei, și va interpreta Concertul nr. 5 pentru vioară și orchestră în La major.