Indiferența și aroganța guvernanților pare că au depășit orice limite, susţine PNL Argeş într-un comunicat dur de presă.
 
Iar, la toate perioadele tulburi de care a avut parte guvernul PSD și la toate avertismentele date de români, se pare că aleșii au rămas indiferenți. De câte proteste, de câte strigăte de
disperare din partea oamenilor mai e nevoie, pentru ca acest "guvern de trădători de țară" să înțeleagă că e pe căi greșite ?!
 
La aproape un an de zile de la declanșarea celor mai ample proteste din România post-decembristă, generate de Ordonanța 13, întreaga țară s ieşit din nou în stradă.
 
Stimați guvernanți, luați mâinile de pe Justiție! Ocupați-vă de un program de
guvernare corect, concret! Întoarceți fața către oamenii acestei țări, oameni care au obosit și sunt disperați! Fiţi corecți, demni, atenți și chiar umili, până nu e prea târziu!
 
România are nevoie de liniș te! Românii au nevoie de liniște și de siguranță, dar ei nu dorm, nu mai pot sta deoparte, indiferenți! Stimați guvernanți, de ce trădați încrederea, speranțele, visele unui neam întreg? Aveți măcar înțelepciunea celui de al doisprezecelea ceas și faceți ce e bine! Nu avem nevoie de ciuntirea Justiției! Nu avem nevoie și ,,nu vrem să fim o nație de hoț i!". Fiți voi cei care trimit "hoții"acolo unde le e locul, pentru a fi exemplu de caracter...dacă v-a mai
rămas, măcar o fărâmă de demnitate și de bun simț! Fiți, măcar o dată, corecți și lăsați României și românilor o șansă: aceea de a trăi demn în țara lor!
 
Pentru că românii sunt țara și au dreptul și datoria de a lupta pentru valorile pentru care alții, și-au dat
viața! Nimeni nu are dreptul să calce în picioare ceea ce s-a obținut cu mari sacrificii, după ani și ani de beznă, de teroare și idealuri păstrate cu sfințenie! Da, și noi vom ieși în stradă pentru o Românie demnă!", afirmă
Departamentul de Comunicare al PNL Argeș.