Conflictul dintre premierul Mihai Tudose și președintele PSD, Liviu Dragnea, nu este o surpriză, consideră liderul Partidului Pro România, deputatul independent Daniel Constantin, originar din Piteşti.

"Cea mai importantă știre de ieri și de azi mi se pare cea legată de retragerea măsurii "TVA split"! După ce au isterizat agenții economici cu această măsură, mă bucur că în cel de-al 12-lea ceas premierul Tudose și-a dat seama că această măsură sufocă pur și simplu IMM-urile! Cred că presiunea publică a oamenilor de afaceri (în primul rând) și a oamenilor politici responsabili trebuie să existe în continuare până la respingerea OUG în Parlament! Conflictul scos acum la suprafață, Tudose - Dragnea, pentru mine nu este o surpriză!

Am avertizat în momentul în care am ieșit din Guvern că nu poate rezista niciun executiv sub presiunea a doi oameni Tăriceanu - Dragnea care s-au schimbat radical după momentul în care au preluat puterea!", a scris Daniel Constantin, marți, pe Facebook.

Potrivit acestuia, Mihai Tudose și Liviu Dragnea "demonstrează acum o dată în plus că nu sunt oameni de stat".

"Nu pot guverna țara! Sunt orbiți de obiective personale! Și acest lucru a creat cele mai multe conflicte interne pe care le-a avut vreo coaliție vreodată, într-un interval atât de scurt de timp! Nici Tudose nu poate guverna cu programul conceput de Liviu Dragnea! Acesta a eșuat! Și de aici tot felul de măsuri disperate din punct de vedere economic, unele "uitate", altele aplicate!", a mai scris Daniel Constantin.