În ziua de 13.03.2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la următoarele evenimente:

 

  INCENDII:

- 03.58, două echipaje cu două autospeciale  cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit în localitatea Arefu,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. În urma incendiului a fost găsită proprietara, de 86 de ani, decedată.

Au  ars: materiale textile din încăpere;

Sursa probabilă: în curs de stabilire;    

Împrejurarea: în curs de stabilire;

 

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al Judeţului Argeş s-au deplasat în localitățile Mozăceni, Băbana, Buzoești, Curtea de Argeș, Câmpulung, Sălătrucu și Priboieni, pentru a susţine activităţi de informare  preventivă și recunoașteri în teren la unități de învățământ.

 

INTERVENŢII SMURD ŞI ALTE MISIUNI:

Echipajele SMURD au intervenit la 26 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, dintre care, la 1 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

 

- 09.19, un echipaj de urgență  de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în municipiul Pitești, b-dul Republicii, pentru transportul unei persoane aflată în imposibilitatea de a se deplasa, pacient  de 56 de ani, de la domiciliu, la ambulanță.

- 10.44, un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de  Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada I.C. Brătianu, la o pacientă de 67 de ani, găsită în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

- 15.02, un echipaj cu autospeciala de transport victime multiple  de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în comuna Nucșoara, pentru preluarea, de la un echipaj Salvamont, a turiștilor rătăciți pe Vârful Moldoveanu și care, ieri, au fost coborâți în siguranță. Cei trei turiști au fost evaluați medical și transportați la Spitalul Județean.