Primăria Piteşti anunţă că luni începe acţunea de primire a cererilor şi a declaraţiilor pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei.

Activitatea de primire a cererilor de acordare a ajutorului lunar pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale, lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri, energie electrică se va desfăşura în centrul de colectare de la Casa Cărţii, după programul luni - miercuri între orele 8-15.30, joi de la 8 la 18 şi vinerea de la 8 la 12.30.

Pentru ajutorul cu energie termică în sistem centralizat, cererile şi declaraţiile pe propria răspundere, însoţite de documentele privind componenţa, veniturile şi bunurile solicitanţilor se depun individual sau prin intermediul asociaţiilor de proprietari/chiriaşi numai  la furnizorul de energie termică - SC Termo Calor Confort SA - situat în strada Calea Bucureşti, bl. U4, mezanin, şi în centrele de colectarea cererilor stabilite de acesta, respectiv Punctul Termic 902, Punctul Termic 510, Punctul Termic 602, Punctul Termic 802, Punctul Termic 1006. Programul este de luni până mierc uri între orele 8.30-15.30, joia între 10 şi 17 şi vinerea între 8 şi 12.